Action Roi - vesijettiajelut

Vuokraa vesijetti
Rovaniemeltä

Vuokraa vesijetti pidempiaikaisesti vaikka omalle mökille

Voit nyt vuokrata omalle mökillesi kaksipaikkaisen Sea-Doo Spark Trixx -vesijetin tunneksi, päiviksi tai vaikka viikoksi. Vesijetti noudetaan ja palautetaan Rovaniemen Ounaspaviljogin venesataman parkkipaikalta. Jetti on valmiina trailerilla, jonka vetäminen onnistuu näppärästi henkilöautolla. Viikonloppupakettimme alkaa perjantaista ja päättyy maanantaihin, viikkovuokrauksessa aloituspäivän voi valita vapaasti.

Vuokran hintaan kuuluu käyttöopastus ja tarvittaessa kelluntaliivit kahdelle. Tarkemmat varausehdot ovat tämän sivun lopussa.

Vesijetin voi vuokrata vaikka vain 30 minuutin ajelulle Ounaspaviljongin venesatamasta, lue lisää...

Vesijetin tekniset tiedot löydät etusivulta.

Huom!

Varaukset verkosta voi tehdä viimeistään kaksi tuntia ennen haluttua vuokrauksen alkua, mikäli haluamaasi ajankohtaan on lyhyempi aika, niin voit tiedustella varausmahdollisuutta numerosta 050 442 5333.

Vesijetin vuokrausehdot

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vesijetin kunnosta, sekä noudattamaan erityistä
huolellisuutta ja varovaisuutta sen käytössä. Vuokraaja sitoutuu noudattamaan voimassa olevia lakeja ja asetuksia. 

Vesijetin kuljettajan ikäraja

Vesijetti vuokrataan vähintään 15-vuotiaalle vuokraajalle. Vesijettiä saa ajaa vain henkilö joka on täyttänyt 15 vuotta ja vuokraaja sitoutuu siihen, ettei laitetta luovuteta alle 15-vuotiaan käyttöön. Valmistajan suositus ajajan minimi-iälle on 16-vuotta.

Turvallisuusohjeet

Vuokraaja sitoutuu vastaamaan siitä, että kuljettajalla on riittävät tiedot ja taidot vesijetin käsittelyssä. Vuokraajan tulee olla tutustunut valmistajan turvallisuusohjeeseenvesillä liikkumisen etikettiin sekä vastuullisen käytön -ohjeistukseen.

Kun vesijetti on ilman valvontaa tulee se olla lukittuna.

Vesijetin varaaminen ja maksaminen

Vesijetin voi varata suoraan sivuiltamme, vuokra maksetaan varauksen yhteydessä.

Varauksen alkaminen ja päättyminen

Varaus alkaa ja päättyy vuokraajan varaaman ajan mukaisesti siten, että vesijetti on noudettavissa varauksen alkaessa ja se tulee palauttaa varauksen päättyessä.

Vesijetti on palautettava sovittuun paikkaan vuokra-ajan päätyttyä. Jos vuokraaja palauttaa vesijetin ennen sovittua aikaa on vuokraajan ilmoitettava vuokranantajalle asiasta puhelimitse. Käyttämättä jäänyttä aikaa ei hyvitetä takaisin. Jos vuokraaja ylittää sovitun vuokra-ajan, veloitamme odotusajasta 100 €/tunti.

Nouto ja palautus

Noudon yhteydessä tarkistamme vuokraajan henkilöllisyyden. 

Vesijetin nouto ja palautus tapahtuu Ounaspaviljongin venesataman parkkipaikalla, ellei muuta sovita. 

 • vesijetti tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokrattaessa
 • vesijetti vuokrataan tankattuna ja se tulee palauttaa myös tankattuna. Polttoaineena käytetään 98E bensiiniä
 • vesijetti on trailerilla, jonka vetäminen onnistuu henkilöautolla
Kummankin osapuolen tulee tarkastaa laitteen kunto ennen vuokrausta. Mikäli
vuokraaja laiminlyö tarkastuksen ja ilmoittaa myöhemmin mahdollisesta vauriosta, oletamme vaurion syntyneen vuokrauksen aikana.

Vuokraus sisältää

 • opastuksen
 • Sea-Doo -kelluntaliivit (kaksi kappaletta), valittavissa olevat koot 1 x S, 1 x M, 1 x L ja 1 x XL
 • kaskovakuutuksen

Vuokraus ei sisällä

 • vuokrauksen aikana käytettyä polttoainetta, vesijetti tulee palauttaa tankattuna
 • käyttäjän vahinko- tai tapaturmavakuutusta

Vakuutus

Vesijettin on vakuutettuna vuokrauksen ajan. Vuokraajan omavastuu on vahinkotapauksessa 600 €. Vuokraaja voi ostaa lisäpalveluna omavastuun pienennyksen 300 €:oon. Tuoteen voi lisätä kassanäkymässä ja se löytyy vuokrauksen lisäpalveluna. 

Vesijetin vakuutus ei kata henkilövahinkoja, eikä kadonneita varusteita tai osia.

Vuokraajan vastuu

Vuokraajan on välittömästi ilmoitettava vuokranantajalle vesijetissä ilmenneestä virheestä tai vahingosta. Mikäli vuokraaja laiminlyö ilmoituksen tekemisen hän vastaa vuokranantajalle koituneista kustannuksista.

Vuokraaja on omavastuun ylärajaan saakka velvollinen korvaamaan vesijetille ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot.

Vuokraajan on vastuu kaikesta vahingosta jos vesijetille tai vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä piittaamattomuudesta, alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena käyttämisestä, luovuttamisesta alle 15-vuotiaan käyttöön, käyttämisestä rikolliseen tarkoitukseen tai että vuokraaja on rikkonut muita vuokrauksen ehtoja.

Polttoaine

 • vesijetin polttoaineena saa käyttää vain 98E bensiiniä
 • vuokraaja vastaa vääränlaatuisen polttoaineen käytöstä aiheutuvat vahingot

Lisämaksut

 • mikäli polttoainesäiliö ei ole palautuksen yhteydessä täynnä suoritamme tankkauksen ja perimme 2 €/litra, joka veloitetaan heti
 • vuokraaja on velvollinen maksamaan kaikkine kustannuksineen vuokra-aikana vesijetin ja trailerin käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvat sakot ja pysäköintivirhemaksut.

Varauksen peruutus

Vuokraajan oikeudet

Vuokraajalla on oikeus perua varaus kuluitta viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen varauksen alkamista. Alle yhden vuorokauden mittaisissa varauksissa varaus voidaan perua myös mikäli sääolosuhteet niin vaativat. Tällainen syy voi olla varauksen ajalle arvioitu myrsky tai ukkonen. Vuokraajan on oltava yhteydessä vuokranantajaan puhelimitse varauksen perumisesta. Mikäli varausta ei peruta ajoissa ei vuokrahintaa hyvitetä.

Vuokranantajan oikeudet

Pidätämme oikeuden perua vuokraajan varauksen mikäli vesijetti on rikkoutunut tai siinä on toimintahäiriö, joka estää laitteen käytön. 

Vuokraamolla on oikeus purkaa vuokrasopimus, mikäli käy ilmi, että vuokraaja rikkoo olennaisesti tämän sopimuksen ehtoja tai ei ole kykenevä kuljettamaan vesijettiä.

Vuokraajalle mahdollisesti koituneita muita kuluja ei korvata.

Varauksen hyvitys tai siirto

Kun peruuntuminen on tehty ajoissa, tai varaus on sääolosuhteiden vuoksi jouduttu perumaan varaus voidaan siirtää toiseen ajankohtaan tai perua kokonaan. Sovimme tästä yhdessä vuokraajan kanssa. Mikäli varaus perutaan kokonaan hyvitämme maksun ensisijaisesti vuokraajan käyttämän maksutavan mukaisesti.

Kartta

Vesijettimme löydät kun otat kohteeksi Café Ounaspaviljongin osoitteen: 
Ounasjoen itäpuolentie 21, 96900 Rovaniemi.
Venesatama sijaitsee tulosuunnastasi katsoen kahvilan vasemmalla josta löydät myös alueen parkkipaikat.
Sivustollamme käytetään evästeitä.